Χρόνο και αγάπη στα παιδιά μας!

Την Τετάρτη 13.03.2019 πραγματοποιήθηκε στην Βιβλιοθήκη Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β΄ με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 

η έναρξη του πρώτου από τα τρία τμήματα του προγράμματος με θέμα «Κοινωνικοπρονιακή Εκκλησιαστική υποστήριξη σε προβλήματα της παιδικής και της εφηβικής ηλικίας» του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης Αναπληρωτής Διευθυντής του Ι.Π.Ε., ο οποίος μετέφερε τις ευχές και την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος. κ. Ιερωνύμου Β. Στη συνέχεια παρουσίασε αδρομερώς την δομή του προγράμματος και ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς που ανταποκρίθηκαν και με τη συμμετοχή τους ανέδειξαν την επιθυμία τους για επιμόρφωση.
Στη συνέχεια ο Πανοσιολογιώτατος καλωσόρισε και προλόγισε τον κ. Χρήστο Καραγιάννη, Επίκουρο Καθηγητή Θεολογίας Ε.Κ.Π.Α. ο οποίος με επιστημονική εμβρίθεια και αμεσότητα ανέπτυξε το ανέπτυξε το θέμα «Συγκρότηση της ταυτότητας του παιδιού εντός της γονεϊκής σχέσης».

Ο κ. Καραγιάννη θεωρεί ότι η παροχή χρόνου και αγάπης στα παιδιά αποτελεί τη μόνη λύση στην σύγχρονη αξιακή κρίση και τη βασική παρακαταθήκη για την ζωή τους.

Μετά την ενδιαφέρουσα εισήγηση ακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων και προσφέρθηκαν κεράσματα.